Visie

Sinds 2006 houdt VA2 en haar gelieerde werkmaatschappijen zich bezig met het ontwikkelen van vastgoed in de breedste zin van het woord. Van woningen tot commercieel vastgoed, alsook leisure. 

Door in te spelen op de actuele behoeftes en te anticiperen op veranderingen is het onze doelstelling toegevoegde waarde te leveren. Hierbij geldt het adagium: ‘regeren is vooruit zien!’
Aandachtspunten hierbij zijn: zuinig ruimte gebruik, ‘rood (bebouwing) voor groen (natuur)’ en oog voor duurzaamheid.

Binnen de ondernemingen nemen we doorgaans het totale proces voor onze rekening. Van initiatieffase tot de uiteindelijke realisatie. Uiteraard zijn er vele stabiele partners die hierbij assisteren.

Schoonoord-Semibungalow-01-homepage.jpg

Ons kantoor

U vindt ons kantoor in een rijksmonumentaal pand gelegen aan de karakteristieke Markt in Waalre. Het pand werd in 1892 gebouwd als fabriek voor Linnenweverijen Van Dijk & Zn.

In 2005 is het pand volledig gerestaureerd. Een uniek voorbeeld hoe beeldbepalend erfgoed een vernieuwde bestemming krijgt die het verdient. Erfgoed dat een centrale rol heeft gehad in de economische groei van het kerkdorp Waalre. Hopelijk blijft deze historie voor de toekomst ongewijzigd.

Wij verwelkomen u graag!

Meer over VA2