Samenwerken voor draagvlak en effect

 
Interieur-VA2-02-ZW.jpg

Afgestemde projectontwikkeling

 

Duurzame ontwikkeling van projecten voor woningbouw, kantoren, bedrijfspanden en gebieden in Zuidoost-Brabant.

VA2 ontwikkelt woningen, kantoren, gebouwen en gebieden waarin direct betrokkenen zich thuis voelen. Afstemming en duurzaamheid zijn voor ons belangrijke instrumenten. Het succes daarvan is vooral het resultaat van tweerichtingsverkeer, met overheden, maatschappelijke organisaties, institutionele beleggers, omwonenden en - niet in de laatste plaats - met de eigenaars. We zijn er steeds weer trots op als we die kerngedachte kunnen vasthouden in de projecten die we ontwikkelen.

 

Mensen, wensen en mogelijkheden

Interieur-VA2-0008-ZW.jpg

Organisatie gericht op draagvlak en samenwerking met overheden, corporaties, zorginstellingen, natuurbeheer en bewoners, maatschappelijke organisaties, aannemers en architecten.

 

VA2 werkt in een klein maar compleet kernteam waarbinnen een groot aantal competenties en veel ervaring beschikbaar is. Elk van ons weet exact wat er speelt in onze projecten. De kracht van VA2 zit vooral in samenwerking. Binnen het team, maar ook daarbuiten. We spreken al vroeg in het ontwikkelproces met een groot aantal betrokken partijen. Dat zijn in ieder geval overheden, maar vaak ook maatschappelijke instellingen, bewonersgroepen en beleggers. Samen met gerenommeerde partners ontwikkelen we een visie over de specifieke mogelijkheden en behoeften op een breed terrein:

  • Ruimtelijke ordening;
  • Projectmanagement;
  • Financieringen;
  • Stedenbouw.

We kunnen daarom bouwen op een zo breed mogelijk draagvlak. Samen met de openheid in de samenwerking en een luisterend oor is dat de beste garantie voor een goede doorstroom en een goed resultaat van onze projecten. Zo geven we de juiste invulling aan elke locatie.

Ons team

 
Ralf van Aken - VA2.jpg

Ralf van Aken

ralf@va2.nl

Luc van Aken - VA2.jpg

Luc van Aken

luc@va2.nl

Marloes Vermeulen - VA2.jpg

Marloes Vermeulen

marloes@va2.nl