Latoures gaat verder onder de naam VA2

In 2006 hebben wij met veel ambitie en enthousiasme het bedrijf ‘Latoures’ gelanceerd, met als voornaamste doel het ontwikkelen van vastgoed in de breedste zin van het woord. Door in te spelen op actuele behoeftes en te anticiperen op veranderingen is het onze doelstelling toegevoegde waarde te leveren.
 
Omdat we continu hebben vastgehouden aan onze visie hebben we, ook tijdens de turbulente jaren in het vastgoed, een stevig fundament neer kunnen leggen. Inmiddels hebben we een mooie, succesvolle groep van ondernemingen weten op te bouwen.
 
Ons credo luidt: ‘regeren is vooruit zien’. Maar na 12,5 jaar vinden wij het ook tijd om even stil te staan. Tijd nemen om onze bedrijfsvoering te analyseren en van hieruit nieuwe doelen te stellen voor de toekomst. Dit heeft ons doen besluiten tot een naamswijziging; vanaf vandaag gaan wij verder onder de naam ‘VA2’.

VA2 dient als overkoepelende naam voor onze groep van ondernemingen. Hierdoor kunnen we ons bedrijf beter vertegenwoordigen en het biedt tevens ruimte voor een stuk verbreding van onze activiteiten. De wijziging betreft uitsluitend een naamswijziging. Al het andere (op werkmaatschappijniveau) blijft ongewijzigd. Bij de nieuwe naam hoort echter wel een nieuwe huisstijl en website. We nodigen u van harte uit een kijkje te nemen op www.va2.nl.

Met VA2 blijven we dicht bij onszelf. Met een scherpe visie en dezelfde vertrouwde gezichten. We gaan er vanuit samen met u de nabije toekomst met hetzelfde vertrouwen te mogen vormgeven.
Graag tot ziens bij VA2!

Twisted